I Torneig de Carcassonne Llampec

Comencem els torneigs presencials de Carcassonne del 2022 amb nou format, que hem anomenat “Carcassonne Llampec”.

El Carcassonne Llampec és una nova manera de competir, més distesa, divertida, despreocupada i qui sap si més estressant que la de les partides estratègiques tradicionals de 15 minuts. En aquest nou format, inspirat en el món dels escacs, les partides es jugaran a dos jugadors i amb 5 minuts per bàndol. Si un jugador excedeix aquest temps, perdrà la partida instantàniament. Es faran servir rellotges d’escacs per controlar el temps.

En cada torn, el jugador actiu ha de col·locar la lloseta, opcionalment col·locar-hi seguidor i, si cal, comptar punts (propis i del rival). Mentre no cliqui el rellotge, és a temps de rectificar. Quan cliqui el rellotge, el torn passarà al jugador contrari. El jugador no-actiu pot agafar lloseta abans que el jugador actiu hagi col·locat la seva.

Si un jugador s’equivoca amb el càlcul de punts, s’ha de parar el temps i refer el marcador. Si això passa dues vegades en una mateixa partida a causa del mateix jugador, aquest perdrà instantàniament. L’organització demana a tots els participants que juguin de manera esportiva.

El format del torneig s’anunciarà abans de començar, ja que dependrà del nombre de jugadors inscrits, però la previsió és jugar entre 11 i 15 rondes.

El torneig es disputarà a les instal·lacions de l’escola d’idiomes Owl School de Sant Andreu de la Barca, el dia 1 de maig, a partir de les 9.30 h. Hi podrà participar tothom que ompli aquest formulari com a molt tard el 29 d’abril.