Copa Catalana Carcassonne.cat

Participants

Hi pot participar tothom nascut i/o resident a Catalunya a qui l’hi agradi el Carcassonne i tingui un compte a Boardgamearena.com (Premium o gratuït).

Inscripció

Per inscriure’s, només cal omplir el formulari. La inscripció és gratuïta.

Dates

Les dates previstes són els dissabtes 14 i 28 de novembre, 12 de desembre i 16 de gener a les 10 del matí (durada estimada per jornada de 2 hores i mitja). És permès jugar només algunes jornades.

Funcionament

Durant els tres primers dissabtes, es faran tornejos classificatoris, i el darrer es farà la final. Totes les partides es disputaran en taules de dos jugadors, i amb un temps límit de 15 minuts per jugador. Passat aquest temps, el jugador que no l’ha esgotat té el dret a reclamar la victòria (l’aconseguirà si la plataforma l’hi otorga).

Els tornejos classificatoris es disputaran amb sistema suís a 5 rondes.

La classificació de la fase prèvia s’establirà segons els següents criteris:

  1. Nombre de tornejos finalitzats amb 5 punts o en primera posició.
  2. Punts de posició *.
  3. Suma de punts durant els tornejos (victòries + empats*0,5).
  4. Millor posició en un classificatori.
  5. Segona millor posició en un classificatori.

*Els punts de posició van en funció de la posició final de cada torneig:

Els sis millors jugadors de la fase prèvia es classificaran per la final. Si un jugador classificat renuncia a jugar la final (per exemple, per incompetència horaria), la plaça s’assignarà al setè classificat, i així successivament.

En cas de no poder acabar un torneig degut a un error de la plataforma, si s’han disputat quatre rondes es donarà el torneig com a vàlid en tots els aspectes excepte en el criteri de classificació 1 (no computarà). Si s’han disputat menys de quatre rondes, el torneig no serà vàlid, i l’organització decidirà si es reorganitza o s’anul·la.

La final funcionarà amb sistema round-robin (tots contra tots). El campió d’aquesta final serà el guanyador del torneig. En cas d’error de la plataforma en aquesta final, les rondes restants es faran aparellant els jugadors manualment.

Comunicació

Per la comunicació durant els tornejos farem servir el nostre canal de Discord, on comentarem el campionat i resoldrem qualsevol hipotètica incidencia.

Premis

Els 3 primers classificats/ades rebran un joc de taula cortesia de Devir.

Els/les jugadors/es que accedeixin a la final tindran el dret de participar en un enfrontament internacional amistós entre Catalunya i el Brasil.

Organitzat per:

Amb la col·laboració de: