El circuit

A partir de Febrer i fins al Juny hi ha un munt de torneigs de Carcassonne classificatoris per al nacional de Madrid. Però abans i després també hi ha torneigs que no són classificatoris però són igual de divertits.

En aquests torneigs hi va molta gent; gent nova i jugadors habituals als torneigs de Carcassonne. Aleshores ens vam fer la següent pregunta: Hi hauria alguna manera de saber quin és el jugador amb millors resultats en els torneigs celebrats durant un any? Hi ha alguna manera de premiar la regularitat?

Podríem establir una mena de circuit de torneigs i anar enregistrant el ranking dels diferents torneigs.

Oi que la botiga o el club organitzarà igualment el seu torneig anual? Doncs si aquest torneig forma part del circuit, li podem donar més visibilitat, els jugadors que s’han apuntat al circuit prioritzaran aquest torneig per sobre dels altres, i a més a més, des de Carcassonne.cat podem vetllar per evitar col·lisions de calendari. Què vol dir això? Que podem veure amb antelació si dos torneigs diferents que formen part del circuit han escollit la mateixa data en el calendari. En aquest cas, els podem posar en contacte entre ells per tal d’evitar la col·lisió.

Les botigues i les entitats que decideixin organitzar el seu torneig anual dins del circuit tindran garantida una participació alta; i evitaran col·lisions de calendari.

Els participants que decideixin formar part del circuit, tindran l’al·licient afegit de poder guanyar el circuit i obtenir un premi extra per part de Carcassonne.cat.