Ens veiem els meeples? / Temporada 2022

Com bé sabeu, Carcassonne.cat sempre ha buscat fomentar la pràctica presencial del joc Carcassonne a casa nostra. Així va ser fins que l’arribada de la pandèmia ens va fer cancel·lar la segona edició de la Lliga Catalana de Carcassonne i altres tornejos previstos.

Ara, després de mantenir força activitat online durant els darrers dos anys a la plataforma BGA, organitzant minicampionats d’un dia, la Copa Catalana, l’ETCOC i el WTCOC, estem treballant per anar recuperant les activitats presencials, sempre que la situació sanitària ens ho permeti. I volem fer-ho, com sempre, amb la implicació de clubs de joc i botigues i amb el suport de Devir, l’editorial catalana del joc.

Exposat tot això, us volem anunciar que durant les setmanes vinents us anirem oferint dates concretes de certs esdeveniments que a poc a poc recuperarem, com el nostre campionat per parelles, els tornejos d’un dia, el Campionat de Catalunya oficial o la ja esmentada Lliga Catalana.