Actualitat: Lliga Catalana, Nacional de França, Catalunya vs Japó on-line.

Des de Carcassonne.cat us volem fer arribar un seguit d’informacions emmarcades dins de l’actual context que s’està vivint a casa nostra i en l’àmbit internacional.

Lliga Catalana

En primer lloc us comuniquem que la celebració de la segona jornada de La Lliga Catalana 2020 està pendent de l’evolució de l’actual situació generada pel Covid 19. Una solució probable és la recol·locació de les tres jornades restants als dies 21 de juny, 20 de setembre i 15 de novembre, és a dir, totes les dates proposades en primera instància excepte el 19 d’abril.

Nacional de França

També us comuniquem que s’ha cancel·lat la celebració del campionat nacional francès de Carcassonne. Segons ens ha comunicat Asmodee France es preveu dur-lo a terme com més aviat sigui possible, però sempre dins d’una situació de seguretat i salut per a tots els participants. Us mantindrem actualitzats quan se sàpiga la nova data.

Catalunya vs Japó

En darrer lloc volem acabar amb una notícia positiva i és que aquest pròxim diumenge se celebrarà un torneig de Carcassonne amistós entre Catalunya i el Japó. Aquest enfrontament es durà a terme al web www.boardgamearena.com a partir de les 13 h i comptarà amb la participació de 5 jugadors de cada equip. La dinàmica del campionat serà la següent; cada equip ha atorgat un número de l’1 al 5 als seus jugadors, d’aquesta manera els mateixos números de cada equip jugaran entre ells al millor de 3 partides (si s’arriba a 2-0/0-2 no caldrà fer la tercera). Cadascun dels encreuaments donarà 1 punt al seu equip.

Us convidem que gaudiu d’aquest esdeveniment internacional amb nosaltres entrant al web de la BGA i buscant el nom dels jugadors a l’apartat comunity, on clicant sobre el seu perfil podreu veure la partida que està jugat. Podeu veure tots els detalls al cartell que ens ha fet Jonathan Arroyo.

L’equip català el formaran:

– Miquel Jornet (Max Ballesteros)
– David Bourdois (defdean)
– Samuel Arroyo (Assooleeplee)
– Pere Vives (fisherman7a)
– Eduard Llorca (Duart)

Feu un comentari