Carcassonne.cat col·labora en la difusió del torneig nacional de Carcassonne de França

CANCEL·LAT PER CORONAVIRUS!

A mitjans de gener d’aquest any es va posar en contacte amb David Bourdois, membre de Carcassonne.cat, el responsable d’esdeveniments de l’editorial Asmodée France. Ho va fer per demanar la col·laboració del nostre col·lectiu en la difusió del nacional de Carcassonne de França.

El responsable d’Asmodee ens va explicar que el campionat francès corria el risc de no celebrar-se aquest any a causa de la poca assistència de l’any 2019, on només van participar 15 jugadors; una xifra molt inferior als 143 participants que l’any passat van prendre part al nacional espanyol a Madrid.

Des de Carcassonne.cat vam suggerir com a condició sine qua non per aconseguir una més alta participació, que el guanyador de torneig pugui representar a França al mundial d’Essen, sigui o no francès. Proposta que Asmodée France ha fet seva.

Cartell del nacional francès
Cartell del nacional de Carcassonne de França 2020

També s’ha establert que la competició es farà amb el mateix format que el mundial, deixant de banda les partides amb 3 llosetes en mà, amb què anteriorment es disputava aquest campionat. Un factor que segurament ha influït en el fet que s’hagin vist pocs jugadors francesos en les primeres places del mundial.

El format de la competició serà el següent:

  • Partides 1vs1
  • 1 lloseta en mà
  • 5 rondes suïsses, quarts de final, semifinal i final
  • 15 min per jugador

L’esdeveniment se celebrarà el dissabte 11 d’abril de 2020 a Carcassone i està limitat a 64 participants:

  • Horari: de 9,30 a 17,30
  • Inscripció: 3 €
  • Lloc: MJC Carcassona, 91 rue Aimé Ramond, 11000 Carcassona

Inscripcions a:
http://www.grabuge-convention.fr
1- “Inscription” per registrar-se
2- al menú, “jeux de société” ->”Championnat de France de Carcassona” .

Des de Carcassonne.cat us animem a participar-hi. Sense cap mena de dubte es tracta d’una ocasió única, ja que a banda de jugar al nostre joc preferit a la ciutat que li dóna nom, és una molt bona oportunitat per aconseguir l’accés a un esdeveniment tan especial com el mundial d’Essen. A hores d’ara ja s’han inscrit al voltant d’una desena de jugadors/es catalans/es.

Deixa un comentari