Gran participació a la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya 2024

El matí d’aquest diumenge 3 de Març no ens donava la millor de les benvingudes (tot i que ens faci falta aigua). Els participants anaven arribant amb els seus paraigües a les instal·lacions dels Lluïsos d’Horta, els nostres anfitrions d’avui. L’associació Jugar x Horta ens obria les portes per mirar de trobar les restants 8 places per a la gran final del Campionat de Catalunya 2024.

I la veritat és que la jornada va ser tot un èxit. Vam viure moments apassionants, de bon rotllo i, perquè no dir-ho, de tensió.

La primera ronda respirava concentració pels quatre costats. La sort creuava a la Maribel i la Marisol en un duel de grans amigues que s’acabaria enduent la segona. Mentrestant, en Samuel Campo s’estrenava amb victòria davant d’en Joan Playà.

La segona ronda anava emparellant als jugadors segons els resultats anteriors. És el que en diuen sistema suís. Els enfrontaments son cada cop més igualats i la concentració és màxima.

Així es vivia a la taula 5, on la Carolina García i en Jordi Carlos gairebé no respiraven mentre pregaven que arribés aquella lloseta tan esperada. En Jordi va patir els bons contactes divins de la Carol i va perdre l’enfrontament. Al darrera, la Míriam i l’Esteban Pérez lluitaven per continuar sumant victòries. Aquesta vegada la Míriam encadenava la seva segona victòria.

Tercera ronda. L’Eric Corbalán i en Ferran Martín ocupaven la primera taula. Tots dos comptaven els enfrontaments com a victòries. Qui deixaria de tenir aquest privilegi? En Ferran va caure sota l’encisador somriure de l’Eric tot i que la partida va estar molt igualada fins al final.

Mentrestant, a una altra taula, la Cristina Pubill deixava anar els seus meeples sobre les llosetes mentre l’Alejandro pensava la manera d’endur-se la partida. Sí, l’Alejandro va acabar guanyant.

Ja ens apropàvem a la meitat de la jornada. La quarta ronda emparellava al Carles García i l’Adrià Sedó que volien anar escalant posicions. Aquest cop era l’Adrià qui s’enfilava per la taula de la classificació.

A la dreta de la foto, en Pau Capella al fons i en Roger Badia al davant rumiaven com fer-s’ho per obtenir una nova victòria. D’igual manera que al carrer el Sol anava apareixent i marxaven els núvols, els meeples de tots dos corrien per la taula de puntuació per anar sumant pas a pas i guanyar als rivals.

Encara a la quarta ronda, en Siddharta Navarro i en Juan Carlos Ruano es barallaven pels camps quan tot just era una incògnita el número de ciutats que sumarien. Tot va anar de poc i en Siddharta es va endur l’enfrontament només per 4 punts més que en Juan Carlos.

Ronda a ronda, els participants hi posaven tot de la seva part per gaudir i mirar de fer un bon paper mentre jugaven al nostre joc preferit. Quina il·lusió veure la família Farrés – García jugant i compartint la seva passió pel Carcassonne. En Joan, la Cristina, l’Ivan i en Bruno han fet molt bon paper al campionat.

També la Goretti Ricou ha defensat els seus interessos en la seva primera participació en un campionat competitiu. És un bon exemple del molt que ens agrada veure noves cares quan ens trobem per jugar.

Finalment, les rondes s’han anat encadenant fins arribar al desenllaç del campionat. Aquest ha estat el quadre definitiu.

En aquest enllaç trobareu totes les dades de la classificació final.

https://swisssystem.org/tournament/19947307e6964d85a6e5920b90a1fd62/standings

Enhorabona a la Míriam per la seva victòria! I també al Jordi, l’Eric i en Ferran, que s’han endut un joc per cortesia de Devir.

Abans d’acabar, en Samuel Arroyo de Carcassonne.cat ha sortejat 3 expansions de la seva col·lecció privada entre tots els participants. Gràcies, Samu!!

Ja només ens queda acomiadar aquesta notícia però abans us volem recordar que el proper dissabte 6 d’Abril ens trobarem a La Seu d’Urgell per celebrar la gran final del Campionat de Catalunya 2024. Aquests son els 16 participants definitius,

Dani Angelats

David Bourdois

Dani García

Samuel Arroyo

Núria Casanovas

Santi Fradera

David Tercero

Eduard Llorca

Míriam López

Jordi Carlos

Eric Corbalán

Carolina García

Siddharta Navarro

Juan Carlos Ruano

Roger Badia

Marisol Catalán

Ja tenim ganes de tornar-vos a veure ben aviat!! Gràcies de nou a Lluïsos d’Horta, a Jugar x Horta i a Devir.

Molta salut i molts jocs per a tots!!