Campionat de Catalunya 2024: inscripcions obertes!

Un cop finalitzada la Lliga, anunciem l’arribada del Campionat de Catalunya de Carcassonne més matiner de tots els temps, que enguany es torna a celebrar en dues fases.

Hi podrà participar tothom major de 10 anys, nascut o resident a Catalunya, i que durant el 2024 no jugui cap altre campionat nacional classificatori per al mundial d’Essen.

La fase prèvia tindrà lloc el 3 de març als Lluïsos d’Horta (c/ Feliu i Codina, 7-9), a Barcelona. La fase final, només per als jugadors classificats (vuit a través de la fase prèvia i vuit a través de la Lliga), tindrà lloc el cap de setmana del 6-7 d’abril (dia i hora encara per determinar) a la Seu d’Urgell, en el marc del Festival del Joc del Pirineu.

Les partides de la fase prèvia començaran a les 9.30 h (us demanem ser-hi un quart d’hora abans). Totes les partides seran de dos jugadors i amb quinze minuts per bàndol. En cas que un jugador excedeixi aquest temps, perdrà immediatament la partida. El format de la fase prèvia dependrà del nombre d’inscrits: en cas de ser 8 o menys es farà un torneig round-robin i en cas de ser 9 o més, un suís a vuit rondes.

Com en els anys anteriors, el format de la fase final serà eliminatori. Cada eliminatòria serà al millor de tres partides i el guanyador adquirirà el dret de representar Catalunya al mundial d’Essen.

Per apuntar-vos-hi, cal que ompliu el següent formulari abans del divendres 1 de març.

Si teniu algun dubte, envieu un correu a carcassonnecat@gmail.com.

Fins aviat!

Nota 1: si un jugador no està disposat a jugar el mundial d’Essen pel motiu que sigui, podrà jugar la fase prèvia però no la final (la plaça se la quedaria el primer jugador no classificat).

Nota 2: per tal de controlar el temps, caldrà que tothom tingui descarregada al telèfon l’aplicació “Chess Timer” (o similar), o bé portar un rellotge d’escacs.