Tot a punt per la jornada final del Campionat de Catalunya 2023

Diumenge al matí se celebrarà la fase final del Campionat de Catalunya de Carcassonne a Sant Vicenç dels Horts.

A partir de les 9.30 h del matí, el Club Amatent serà una vegada més seu del campionat que decideix qui representarà Catalunya al mundial de Carcassonne que se celebrarà a Essen a l’octubre.

Els 8 participants que han arribat a la darrera etapa del nacional Català ho han fet de dues maneres. D’una banda, aconseguint quedar entre els 4 millors classificats de La Lliga Catalana de Carcassonne. Una competició que s’ha fet a diferents municipis de Catalunya durant tot l’any. De l’altra, quedant entre els 4 millors participants de la fase prèvia del Campionat de Catalunya.

Tot seguit us fem cinc cèntims dels 4 duels incials de la competició:

Daniel Angelats, guanyador de la darrera edició de La Lliga, s’enfrontarà a Eduard Llorca, que es va fer amb la darrera plaça al torneig classificatori de fa un mes. El duel serà sense cap mena de dubte molt interessant, ja que estem parlant de dos jugadors amb estils molt diferents. Angelats fa gala d’un joc molt atrevit i sense por al risc, mentre que Llorca destaca per la seva bona gestió dels meeples i una posada en escena molt mesurada i curosa.

La segona classificada de La Lliga, Núria Casanovas, amb un perfil de joc molt flexible, capaç de jugar partides de molta precisió i d’altres on la creativitat és indispensable, se les veurà amb un jugador que destaca per la seva meticulositat i precisió en el càlcul, David Bourdois. Sense cap dubte es tracta d’un enfrontament on els meeples trauran fum.

El tercer duel serà protagonitzat per Míriam López i Siddharta Navarro. López, que ha fet un gran paper a La Lliga, arriba a aquesta fase final amb més experiència i maduresa en el joc que fa un any, mentre que Navarro, qui va ser el primer guanyador de l’antic format del Campionat de Catalunya, torna a la competició de primer nivell amb molta força, tal com va demostrar en aconseguir la segona plaça del torneig classificatori.

En darrer lloc, us parlem del duel que disputaran Samuel Arroyo i Toni Soler. Arroyo, tot un clàssic de l’escena, destaca per la seva imprevisibilitat i sang freda, que l’ha portat a obtenir grans resultats en diferents formats. Soler, actual campió de Catalunya, destaca per ser l’actual defensor del títol i pel seu joc calculat i controlador, que té cura del més mínim detall; serà capaç de revalidar el títol?