The WTCOC 2021 registration period has ended today and a total of 30 teams will participate in this exciting competition beginning next week. Here are the latest registrants:

First off, Argentina. After debuting in the Copa America the team led by alehrosario is presented at the WTCOC eager to measure their strength against the best players in the world.

Another new team making a debut in the World Cup is the Czech Republic. After finishing eighth in the Euro Team Championship, the team led by Hurtle_cz is presented with a consistent block and full of good players like Moya88 or martypartyouje.

The United States has taken a long time to register and has done so after a rigorous selection process in which their captain Mingo has made use of mathematics to try to build a team as competitive as possible. Carky, kb15236 or the1337surgeon are some of their names to keep in mind.

Poland is one of the teams that has carried out one of the most complete trials. The team led by TerranPL is presented at the WTCOC knowing that they have worked to have a great team, in which the world champion UY_Scuti stands out.

Chile is another new team. gdlk and his team aspire to surpass the results obtained in the Copa America. Surely some of your players will give a lot to talk about, bets are accepted!

Russia has waited until the last moment. The runners-up in the world and in Europe will finally try to reach the top of the podium. The captain and individual world champion, Someone_you_know, will be accompanied by players as powerful as Mikhail-rus, 71st and sergt.

Greece has also waited until the last minute, but it has finally been possible to count on them again. The team of another world champion dark_passenger84 is presented with a selection that will have few rotations and with the experience of its participation in the European Championship.

One of the teams that has worked hardest to be able to register is Belarus. The team led by Hitman047 has had the great work of vadzimir to make this selection a reality. The flag that represents them says a lot about them.

And the last team to register for this year’s WTCOC was Peru. After their passage through the Copa America they have tried to build a team as regular as possible to improve on last year’s standings. We wish the team led by fli_pao good luck, the same as all the other participants.

Let the show begin!

Avui s’ha acabat el període d’inscripcions del WTCOC 2021 i ho ha fet per la porta gran. En total són 30 els equips que han volgut participar d’aquesta apassionant competició que començarà la setmana vinent. Tot seguit us presentem als darrers inscrits:

Comencem amb Argentina. Després de debutar a la Copa Amèrica l’equip capitanejat per alehrosario es presenta al WTCOC amb moltes ganes de mesurar les seves forces davant els millors jugadors del mòn.

Un altre equip que debuta al mundial és la República Txeca. Després d’aconseguir el vuitè lloc a l’Euro Team Championship, l’equip liderat per Hurtle_cz es presenta amb un bloc consistent i ple de bons jugadors com Moya88 o martypartyouje.

Els Estats Units ha trigat a registrar-se i ho ha fet després d’un rigorós procés de selecció on la seva capitana Mingo, ha fet ús de les matemàtiques per intentar construir un equip el més competitiu possible. Carky, kb15236 o the1337surgeon són alguns dels seus noms a tenir en compte.

Polònia és un dels equips que ha dut a terme uns dels trials més complets. L’equip capitanejat per TerranPL es presenta al WTCOC sabent que han treballat per tenir un gran equip, en el que sobresurt el campió del món UY_Scuti.

Xile és un altre dels equips debutants. gdlk i els seus aspiren a superar els resultats obtinguts a la Copa Amèrica. De ben segur que alguns dels seus jugadors donaran molt a parlar, s’admeten apostes!

Rússia ha esperat fins al darrer moment. Els sots campions del món i d’Europa intentaran per fi arribar al lloc més alt del podi. El seu capità i campió del món individual, Someone_you_know, estarà acompanyat de jugadors tan potents com Mikhail-rus, 71st o sergt.

Grècia ha esperat a darrera hora, però finalment ha estat possible tornar a comptar amb ells. L’equip del també campió del món dark_passenger84 es presenta amb una selecció que tindrà poques rotacions i amb l’experiència de la seva participació en el passat europeu.

Un dels equips que més ha treballat per poder inscriure’s és Bielorússia. L’equip liderat per Hitman047 ha comptat amb la gran feina de vadzimir per fer possible que aquesta selecció sigui una realitat. La bandera que els representa diu molt d’ells.

I el darrer equip inscrit al WTCOC d’enguany ha estat Perú. Després del seu pas per la Copa Amèrica han mirat de construir un equip el més regular possible per millorar la seva classificació de l’any passat. Desitgem a l’equip liderat per fli_pao molta sort, la mateixa que a tota la resta de participants.

Que comenci l’espectacle!