Primera fase del campionat de Catalunya 2022

Diumenge passat, fins a 18 carcassonners ens vam trobar al Club Amatent de Sant Vicenç dels Horts per jugar-nos el campionat de Catalunya i la plaça pel mundial d’Essen.

Amb el mateix format de l’any passat, es van fer dos grups de nou jugadors, jugant tots contra tots dins de cadascun.

El disputadíssim grup A va estar dominat per la Núria Casanovas, que va tenir un matí rodó amb 4 de 4. A la tarda es va poder permetre un parell d’ensopegades i quedar igualment primera del grup amb 6 punts. D’aquesta manera, aconsegueix la plaça directa per a semifinals. També va fer un 4 de 4 en David Bourdois, però ell ho va fer a la tarda. Sumat als dos punts del matí, va aconseguir la segona posició. La darrera plaça per les eliminatòries se la va endur en Samu Arroyo amb 5 punts. Tots tres van demostrar molt bon estat de forma en un grup duríssim. Més enrere però gairebé tots amb opcions realistes de passar el tall fins ben poc abans del final: en Dani Angelats (4), en Santi Fradera (4), la Míriam López (3), en Jordi Carlos (3), l’Eduard Llorca (3) i en Jonathan Arroyo (2).

Al grup B, ben aviat es van disparar 3 jugadors, deixant poques opcions a la resta de passar el tall: Juan Carlos Ruano, Toni Soler i Dani García. Finalment, la plaça directa a semis se la va endur en Toni (7 punts). En Dani va acabar segon amb 6,5, i en Juan Carlos, que havia fet un espectacular 5 de 5 al matí, va acabar tercer amb 5,5. I sort en va tenir del bon resultat del matí, perquè en Carles Garcia va estar molt a prop de remuntar (5). Més enrere hi van quedar l’Adelaida Soler (3), en David Tercero (3), en Jofre Garcia (3), la Laura Molins (1,5) i la Jennylind Pérez (1,5).Els creuaments pel 17 de juliol queden de la següent manera: en Dani contra en Samu i el guanyador contra la Núria per un costat, i en David contra en Juan Carlos i el guanyador contra en Toni per l’altre. Molta sort a tots sis!

Per últim, agraïm a en Pere Vives les tasques d’organització!