Ja tenim premis per La Copa Catalana

Aquest dissabte dia 14 de novembre es donarà el tret de sortida a la primera edició de La Copa Catalana de Carcassonne.

Es tracta d’una competició on durant tres jornades els seus participants tractaran de classificar-se per la gran final que se celebrarà el 16 de gener de 2021. Per fer-ho hauran d’aconseguir els màxims punts de victòria possibles durant les 3 jornades classificatòries (que són acumulables) o bé aconseguir guanyar totes les partides d’una jornada (accés directe).

Us podeu inscriure clicant aquí fins al dia 12 de novembre.

Podeu consultar tots els detalls de la competició clicant aquí.

Premis:

1- La guanyadora o guanyador de cada jornada podrà triar el seu premi. Això serà possible gràcies a l’editorial del joc Carcassonne a casa nostra, Devir, que per aquesta ocasió oferirà l’opció d’escollir entre Carcassonne Amazonas o Carcassonne Cazadores y Recolectores.

Si es dóna el cas que una persona guanya més d’una jornada (amb l’excepció de la final), el premi anirà al segon classificat.

2- L’altre gran al·licient per a tothom que participi a La Copa serà la possibilitat de formar part de l’equip català de 6 persones que s’enfrontarà a un combinat brasiler durant l’any 2021.

3- Finalment, tots els participants excepte aquelles o aquells que ja hagin aconseguit un premi, entraran en el sorteig del joc Cronocartes (Història de Catalunya).