Selecció catalana per al WTCOC 2022

Els trials per formar part de la selecció catalana del mundial per equips d’enguany es van acabar dissabte passat, 5 de març.

Obtenir plaça a l’equip no va ser una tasca gens fàcil: els candidats estaven tan igualats que el procés de selecció es va haver d’allargar per desfer un quíntuple empat per a les darreres quatre places. La dificultat de tot plegat fregava tan el surrealisme que el torneig classificatori va acabar batejat com a “CataTrials – La plaça de Dalí 2022”.

En la darrera notícia relacionada amb el tema us vam donar a conèixer els noms de tots els participants i dels sis primers classificats: Pere Vives, Eduard Llorca, Jordi Carlos, Dani Garcia, Óscar Méndez i Santi Fradera. Finalment, després d’una tercera ronda igualment disputada, us podem anunciar qui són els quatre darrers components de l’equip: Núria Casanovas, Manel Moya, Samuel Arroyo i Eduard Cornet. Volíem presentar-vos-els un per un, però de moment només deixarem testimoni dels noms.

El cas és que a hores d’ara no tenim clar si el mundial d’enguany s’acabarà celebrant o no. La situació que es viu a Ucraïna ha enterbolit el panorama competitiu i el mundial per equips actualment penja d’un fil. De moment, els col·lectius organitzadors del WTCOC hem decidit ajornar el procés d’inscripció i el torneig en solidaritat amb les persones que estan patint el conflicte de més a prop (algunes de les quals, participants en altres edicions del mundial i de l’europeu de Carcassonne per equips). Restem a l’espera de com es desenvolupin els esdeveniments i quan hi hagi novetats us n’informarem.