S’acaba la fase prèvia de la Copa

Ahir dissabte es va jugar la tercera i última jornada classificatòria de la copa. Fins a 20 valents vam compartir un bon matí de Carcassonne.

El més encertat de tots va ser en Juan Carlos Ruano, que va començar pletòric guanyant les 4 primeres rondes. No va poder acabar-ho de rematar a la darrera ronda, però el fet d’haver anat tot el matí al capdavant de la classificació l’hi va proporcionar millor desempat que els seus perseguidors, i aconseguir un bitllet directe per la final. Per cert, està en un moment de forma espectacular; diumenge passat va guanyar el dur torneig de l’associació Minas. Enhorabona, Juanca!

Amb 4 punts també hi van acabar en Dani Angelats, en Jordi Carlos, i la Carol García. Precisament van ser aquests tres els jugadors que es van aconseguir classificar per punts, aconsegunint-ne 19, 22 i 17 respectivament. Tots tres han acabat una fase prèvia molt solvent, guanyant 11 de les 15 partides. Molt a prop de la zona de classificació hi va acabar la Hridayam Martínez amb 16 punts, que ahir no va tenir el seu millor dia. Una mica més enrere l’Óscar Méndez amb 11, en Carles García amb 10 (desconeixem si es diu Ruiz de segon cognom però comença a ser temible com altres que si que se’n diuen), l’Òscar Massabé i l’Eduard Llorca (tots dos amb 7)… Podeu consultar la classificació completa en aquest enllaç.

D’aquesta manera, ja es coneixen els jugadors que jugaran la final el 16 de gener: en David Bourdois, en Samu Arroyo i en Juan Carlos Ruano (per haver guanyat un torneig), i en Jordi Carlos, en Dani Angelats i la Carol García (per punts acumulats). Només ens queda desitjar-los sort a tots ells i donar-vos les gràcies a tots els que hi heu participat: fins a 27 jugadors entre les tres jornades, essent-ne una bona colla triples reincidents. Bé, això, i animar a tothom qui llegeix això i per un all o per una ceba no ha jugat, que ho provin en properes competicions! Seguirem informant.

Feu un comentari