Comença la temporada de torneigs de Carcassonne classificatoris per el nacional de Madrid 2020.

La temporada comença el 17 de Febrer i fins al 14 de Juny. Durant aquests mesos, les botigues i els clubs organitzaran torneigs de Carcassonne. Afegirem tots els torneigs classificatoris en el nostre calendari. Qui guanyi un d’aquests torneigs, s’emportarà com a premi el joc de taula “Handara”. A més a més, obtindrà una plaça per poder participar en el torneig nacional que es celebra cada any a Madrid durant el mes de Juliol.

Aquest any 2020, el nacional de Madrid té una novetat important. Hi haurà dos torneigs de Carcassonne que es celebraran de manera paral·lela:

  • Torneig professional de Carcassonne 1vs1. Les places totals estan limitades a 60 jugadors. Qui guanya té el viatge pagat per anar a Essen (Alemania) a competir en el mundial de Carcassonne contra els millors jugadors del mon en aquest joc. Un gran privilegi! L’edat mínima per poder participar en aquest torneig és de 16 anys.
  • Torneig familiar de Carcassonne en partides de 4 jugadors. Qui guanya aquest torneig té un viatge pagat per a 4 persones a la ciutat de Carcassonne (França). L’edat mínima per poder participar en aquest torneig és de 7 anys.

Les botigues i clubs també poden organitzar el seu torneig classificatori en format 1vs1, o bé, en format familiar de partides de 4 jugadors.

En el cas que el torneig classificatori sigui tot partides de 1vs1, qui guanya la plaça haurà de decidir en el moment de guanyar-la si vol anar al torneig professional de 1vs1 o bé al torneig familiar. Haurà d’escollir un dels dos torneigs.

Però si el torneig classificatori són partides de 4 jugadors, qui guanya la plaça ja no pot decidir. La plaça serà només per el torneig familiar de partides de 4 jugadors, no pas per el torneig de 1vs1.

En el cas que el torneig sigui híbrid; és a dir, que les rondes classificatòries siguin partides de 4 jugadors, però després es juguen tot partides 1vs1 a les semifinals i a la final; en aquest cas el guanyador de la plaça també podrà escollir si vol anar al nacional de 1vs1 o al familiar.

Òbviament també pot refusar la plaça, i en aquest cas, passa al següent jugador millor classificat. Quin motiu pot tenir el jugador per refusar una plaça guanyada? Pot ser que ja tingui la plaça guanyada d’un torneig anterior, o pot ser que no vulgui / pugui anar a Madrid. Cal remarcar que el viatge a Madrid no està pagat; el paga qui guanya la plaça. Per tant, el motiu també pot ser econòmic. La plaça només et dona accés a poder participar en el torneig de Madrid; que d’una altre manera no podries.

Tot això està extret de la normativa 2020 que ha penjat Devir.

Feu un comentari