Toni Soler, guanyador de la primera jornada de la Lliga Catalana

El passat diumenge 16 de febrer es va inaugurar, a l’Espai Jove de Sant Andreu de la Barca, la segona lliga catalana de Carcassonne. En aquesta ocasió, el nombre de jugadors ha tornat a ser de 30, 18 repetidors i 12 debutants. Quant a les regles, pràcticament segueix tot com ara fa un any, tret del sistema de classificació; enguany es premia més les victòries i no tant la diferència de punts de cada partida. 

Pocs minuts passades les 9 del matí, es van posar els rellotges en marxa. Les 7 rondes previstes es van disputar amb total normalitat, exceptuant dos jugadors que per motius diversos no van poder acudir a la cita i hauran de recuperar les partides amb els oponents.

En Toni Soler va ser el guanyador de la jornada, aconseguint un incontestable 7 de 7. “He tingut força sort”, deia ell en acabar. Com bé sabem, alguns jugadors saben com fer-ho per reduir l’atzar de les llosetes a la mínima expressió, i en Toni n’és un. Un grup de perseguidors es va quedar a les portes d’aconseguir el ple de victòries: en Santi Fradera, en David Bourdois, l’Eduard Llorca i en David Tercero, tots ells amb 5 de 6. Com que els tres primers ja tenien plaça pel Nacional, les dues places de la jornada se les van quedar l’Eduard i en David Tercero.

Quant als debutants, els més inspirats van ser l’Óscar Méndez (5 de 7), en Jorge Cabello i en Siddharta Navarro (tots dos amb 4 de 7). Com a anècdota, aquesta temporada hem substituït el Ken Tritón per una estranya criatura, que el darrer classificat s’ha d’encarregar de cuidar fins la propera jornada, on ha d’intentar encolomar-lo a algú altre. La cuidadora fins l’abril serà l’Adelaida Soler.

Per últim, ens ve de gust destacar que l’encarregat de presidir el matí, igual que va passar durant la lliga anterior, va ser el bon ambient i el bon rotllo entre els jugadors.

Feu un comentari