Primera jornada de La Lliga 2020

Diumenge 16 de febrer es donarà el tret de sortida a la segona edició de La Lliga Catalana de Carcassonne.

La primera jornada es durà a terme a l’Espai Jove de Sant Andreu de la Barca a partir de les 8:45 h del matí. El Club amfitrió serà El Dado Enroscado, una de les 3 entitats que repeteixen com a coorganitzadores d’aquesta edició de La Lliga. La resta de jornades es duran a terme a El Salón de los Héroes de Santa Perpétua de Mogoda, a Juguem, Associació Cultural i Recreativa de la Sagrera i a Trenca’t la Closca de Gavà.

Jornada 1 Lliga 2020

En aquesta nova edició de La Lliga es mantindran totes les normes existents a la primera excepte el format de puntuació. Enguany els punts de victòria assolits pel guanyador de cada partida passaran a formar part de la seva puntuació en format centesimal; aquestes centèsimes extra seran les que determinaran la classificació en cas de possibles empats. La resta de normes de la competició es poden consultar al següent enllaç http://bit.ly/39mcCd1

Pel que fa al primer dia de competició, es prega màxima puntualitat a tots els participants per al correcte desenvolupament de la jornada. Així, a les 8:45 es formalitzaran les inscripcions de tots els preinscrits, previ pagament de la quota d’inscripció, i als voltants de les 9 començaran les partides.

És important recordar que tots els participants hauran de portar un rellotge de competició tipus escacs o bé una app amb cronòmetre per jugar les partides. En aquest enllaç us deixem una opció d’app gratuïta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chess.clock .

Podeu consultar els emparellaments de totes les jornades aquí: http://bit.ly/2SmnyQI

Feu un comentari