Actualitat Carcassonne.cat

Volem començar l’any 2020 fent una mica de balanç de les darreres notícies vinculades al nostre col·lectiu.

Nou web:

A principis d’aquest any s’ha posat en marxa el nou web de carcassonne.cat, en el que a poc a poc anirem recuperant tot el material que vam publicar a l’antic. Al mateix temps estem treballant per activar totes les funcionalitats que anteriorment teníem en marxa. Esperem tenir-ho tot enllestit molt aviat.

La Lliga 2019:

Un cop acabades les 4 jornades de la primera edició de La Lliga en Toni Soler s’ha proclamat com el guanyador, amb una regularitat que l’ha portat a obtenir una puntuació final de 29,51 punts. Recordar que cada partida guanyada sumava 1 punt al marcador del guanyador al qual s’hi afegia el diferencial de punts assolits a cadascuna d’aquestes partides com a decimals. El podi el completen Miquel Jornet amb 28,82 punts i David Bourdois amb 27,61.

La lliga 2020:

Fins al pròxim dia 1 de febrer estaran obertes les preinscripcions a la segona edició de La Lliga. En aquesta ocasió s’ha ampliat preventivament el nombre de jornades possibles fins a 5, per intentar encabir a la màxima gent possible dins del campionat. Així, si la xifra de participants no passa de 30, s’optarà per jugar totes les partides en 4 jornades.

Les preinscripcions es poden fer en aquest mateix web a la pestanya “Preinscripció 2020”

Cartell de preinscripció de La Lliga 2020