Torneig Carcassonne CorreJocs 2020

Enguany el Club Amatent farà un torneig de Carcassonne al CorreJocs (la nostra gran festa dels jocs de taula i oci alternatiu) i a més a més emmarcat dintre de la Mostra d’hivern de Sant Vicenç dels Horts.

El torneig aquest any es farà amb EXPANSIONS OFICIALS jugant diferents rondes amb una expansió diferent en cadascuna d´elles. La primera ronda es farà a l’atzar, la segona i successives es tindrà en conte la classificació anterior per determinar taula.

El torneig es farà per sistema Survival, això vol dir que a cada ronda el darrer jugador de la partida romandrà eliminat, així a cada ronda ni haurà menys jugadors fins a arribar a la final en que 2 jugadors s’enfrontaran per ser el Senyor/a de Carcassonne i ser coronat/da com a campió/ona.

El número de rondes pot variar segons el número de jugadors que hi participan, però la idea es que es jugaran rondes pel matí i els supervivents continuaran a la tarda.

Hi haurà premis pels 4 primers. El campió s’emportarà de premi un Everdell i un 7 Wonders!!

Recordeu que per apuntar-vos, podeu envieu un correu a clubamatent@gmail.com o bé inscribint-se el mateix dia del torneig (Dissabte dia 25 de gener, a les 10h).

Més informació a FACEBOOK

Organitza i col·labora:
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Carcassonne.cat
Club Amatent
Devir

Feu un comentari