Arrenca la Lliga 2023-2024!

Diumenge passat, 19 de novembre, el Nou Espai Sant Jordi de Gavà va acollir la primera jornada de la Lliga Catalana de Carcassonne 2023-2024.

Entre els participants, força veterans del panorama carcassonnero però també algunes cares noves que han decidit estrenar-se en competició: benvinguts Íngrid, Pau i Marina!

Com a novetat destacada, recordem que enguany la Lliga té un format exprés: només dues jornades. Per tant, es pot dir que diumenge va començar el torneig, però en finalitzar la jornada ja havia arribat a l’equador.

I qui sembla més decidit a endur-se una de les vuit places que es donaran aquest any per a la final del Nacional català?

Doncs en primer lloc, Daniel Angelats, que en guanyar totes les partides que va disputar, no només aspira a una d’aquestes vuit places, sinó a revalidar el títol de campió de la competició. Ara bé, els contrincants no l’hi posaran gens fàcil, ja que David Bourdois va aconseguir la mateixa gesta: sortir invicte el primer dia. I de ben a prop, només amb una derrota, els segueix un vell conegut d’Essen: Dani Garcia, que de ben segur lluitarà per endur-se el títol. Així, doncs, l’emoció està servida.

En aquesta ocasió volem donar les gràcies a Trenca’t la Closca, en especial al Jaime i al Diego, per facilitar-nos l’organització a l’espai i per l’obsequi que van voler donar a la persona que acabés a mitja taula el primer dia, que va ser en Santi Fradera (de fet, va haver de jugar-s’ho a sorts amb la Míriam López, ja que tots dos estaven empatats a les posicions centrals).

I gràcies, també, a Devir per la col·laboració i pels jocs que van anar a parar a mans del primer i segon classificats (en el cas del Dani, per la posició; en el cas del David, perquè la sort ho va voler així).

A tots els participants: ens retrobem per escriure plegats el final de la història el 14 de gener a Llagostera. Salut i a jugar!