II Torneig per Parelles & Sagrada Família de Carcassonne – DAU Barcelona 2023

Una vegada més , Carcassonne.cat ha estat present a la fira DAU de jocs de taula amb la mateixa proposta que l’any anterior: el Torneig de Carcassonne per Parelles + Sagrada Família.

En aquesta ocasió hi han participat 14 parelles, algunes de ja conegudes però també moltes de noves.

En començar el torneig es fa aquell silenci que no deixa de meravellar-me. Tothom està concentradíssim vigilant de posar la lloseta en el lloc correcte per sumar punts I no afavorir els contrincants. Amb l’afegit de la Sagrada Família, que apareix quan menys t’ho esperes i et desmunta la paradeta!

La tarda transcorre amb tranquil.litat, bon ambient, somriures i ganes de jugar.

Cap a les 18:30 s’acaben les 3 rondes prèvies i ja tenim les 4 parelles classificades per a les semifinals: “Serranos y Quart”, “Carquiroling”, “Caquis Maduros” i “Timbor de Fenollet”.Sorprèn no trobar-hi els “Tuborcio”, la parella formada per Dani García i Samuel Arroyo, guanyadors dels anteriors 3 tornejos per parelles, que aquesta vegada no han fet prou punts per classificar-se. Els que sí que han fet punts són “Serranos y Quart”, la parella formada per Désirée Dominguez i Jose Hurtado que han estat els únics que han guanyat les 3 partides.

La final es disputa entre les parelles “Carquiroling” (Carol García-Míriam López) i “Timbor de Fenollet” (Núria Casanovas- Daniel Angelats), proclamant-se campions aquests darrers. Enhorabona Daniel i Núria!