Vols representar Catalunya al WTCOC 2023?

En breu començarà el WTCOC 2023 i cada selecció haurà de triar els millors jugadors per confeccionar el seu equip. Vols representar Catalunya al WTCOC 2023?

Enguany, el nou capità, el torderenc Dani Angelats, ha decidit escollir els primers jugadors tenint en compte diversos factors com el seu bon estat de forma actual, l’experiència en altres campionats del joc, victòries importants o la capacitat de treball en equip. Aquests són la Núria Casanovas, en Pere Vives, en Dani García i l’Eduard Llorca, junt amb el mateix Dani Angelats. Enhorabona, cracs!!!

I tu, vols formar part de la selecció catalana i ajudar a plantar cara als equips carcassoners d’arreu del món? El proper dia 5 de març a les 10 h del matí se celebraran els trials per veure qui completa l’equip. Es jugaran online, en un campionat de format suís a la BGA entre tots els inscrits. Els 5 primers jugadors seran els qui tindran el privilegi de tancar la llista de convocats per a Catalunya el proper WTCOC 2023.

Omple el formulari d’inscripció i molta sort!!!