L’Eduard Llorca guanya la segona jornada de la Lliga

El passat diumenge, els companys del CAE de Manresa ens ho tenien tot ben preparat de bon matí perquè vint-i-un carcassonners ens poguéssim aplegar per disputar la segona jornada de la Lliga. Notareu que hi va haver cinc valents menys que a la primera jornada: tenim una baixa definitiva i quatre jugadors més que per un all o per una ceba no hi van assistir que compten recuperar les partides durant les properes setmanes.

Després de les set rondes, el més encertat va ser l’Eduard Llorca. Curionsament, va ser el jugador que va jugar menys partides: només quatre perquè tres dels rivals que tenia assignats no havien vingut. Tot i així, va aconseguir el ple de victòries i ho va fer amb prou diferència de punts per superar en Dani Angelats i en Jaime García (també amb set punts). Enhorabona, Eduard!

En acabar les jornades es va procedir als habituals sortejos. L’atzar va voler que els afortunats fóssin els “amfitrions” de les properes jornades: en Jordi Carlos de Cabrils es va endur el joc de Devir i en Dani Gómez de Llagostera es va endur la lloseta d’Ucraïna.

Provisionalment, les quatre posicions que donen dret a jugar la fase final del Nacional Català són per en Dani Angelats (12,5 de 13), la Núria Casanovas (11 de 13), l’Óscar Méndez (10 de 12) i en Santi Fradera (10 de 12). Això sí: hi ha un nodrit grup de (malvats) perseguidors disposat a no posar-los-ho gens fàcil! Us recomanem que si voleu consultar la classificació general, a part de les partides guanyades, també tingueu en compte les partides jugades.

Ens ve de gust despedir-nos destacant que tant aquest diumenge al cor de Catalunya com la primera jornada a la capital ens van acompanyar durant tot el matí el bon ambient i el joc esportiu. Ens tornem a veure les cares, si no abans, d’aquí un parell de mesos per terres maresmenques!