En Toni Soler es proclama campió de Catalunya

Diumenge passat es va disputar la segona jornada del campionat de Catalunya a l’espai OWL de Sant Andreu de la Barca. Sis jugadors, que es van guanyar la plaça al juny, es van disputar aquest honor.

En un dels matxos de quarts de final, en Dani García va vèncer el seu company d’equip al campionat de parelles, en Samu Arroyo per dues partides a una. D’altra banda, en Juan Carlos Ruano va estar molt a prop de donar la campanada contra en David Bourdois, que es va acabar imposant per dues partides a una.

A continuació es van disputar les semifinals, amb els dos guanyadors dels quarts i els dos primers de grup. En Dani va aconseguir classificar-se per la final per segon any consecutiu imposant-se a la Núria Casanovas per dues partides a una, mentre en Toni Soler va tombar en David per dues a zero.

Tant la final com el matx pel tercer i el quart lloc van necessitar partida de desempat. En David va aconseguir el podi en vèncer la Núria, mentre en Toni aconseguia el campionat vencent en Dani. Enhorabona! Desitgem molta sort i encert per en Toni en l’experiència d’Essen.