Dani Garcia representarà Catalunya al mundial d’Essen en substitució de Toni Soler

Recentment, i després de molts dies de converses, s’ha confirmat que l’actual campió de Catalunya, Toni Soler, no serà el representant català al mundial individual de Carcassonne.

Així, l’obligatorietat de portar mascareta dins del recinte on es duu a terme la fira Spiel, premissa que Toni Soler no pot complir, ha fet que la seva plaça sigui ocupada pel subcampió de Catalunya, Dani Garcia.

Recordem que el mundial de Carcassonne s’ha d’acollir a un seguit de normatives de salut i seguretat establertes per la fira Spiel, sobre les quals ni els organitzadors, Spielezentrum Herne, ni l’editorial del joc, tenen cap capacitat de decisió. Així doncs, tot i que s’ha intentat trobar una alternativa que fes possible la participació de Soler, no ha estat possible.