With just over a week to go before the WTCOC registration period closes, we are once again updating the list of participating teams as well as other news.

At the end of last week we had the joy of seeing how the Colombian team signed up to the World Cup. After finishing fourth in the Copa America, the WTCOC will be a baptism of fire for the team led by carcassonner7. Bienvenida Colombia!

Another team that could not miss the World Cup is Germany. The team led by MeepleWizard is presented with a lineup without new faces and with the confidence of having been the winner of the European Championship. If you read the list carefully …. they have a scary team. Willkommen Deutschland!

The last registration we present today is France. As you can see the team is very renovated, although it retained well-known Viv-. This year France is led by fellow streamer SirMadnessTV, who with his drive has made it possible to reunite the French team. Bienvenue France!

Today we also want to talk about the team from Mexico, which in addition to being in the process of finishing making its team for the WTCOC, have won the Copa America. This victory legitimizes the Aztec team as one of the four leaders in the WTCOC group draw. Muchas felicidades México!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Mexico-1024x1024.jpg
Design by Carcassonne Brasil

Surely all of you who have come this far will be wondering: we have the champion of America and Europe in the same news. Is it possible to play an intercontinental cup? Time to time! We will keep you informed.

Quan queda poc més d’una setmana per al tancament del període d’inscripcions del WTCOC, tornem a actualitzar el llistat d’equips participants i altres aspectes de l’actualitat relacionada amb Carcassonne.

A finals de la setmana passada teníem l’alegria de veure com l’equip de Colòmbia entrava a formar part del llistat d’equips participants del mundial. Després d’aconseguir el quart lloc a la Copa Amèrica, el WTCOC serà una prova de foc per a l’equip capitanejat per carcassonner7. Bienvenida Colombia!

Un altre dels equips que no podia faltar al mundial era Alemanya. Així, l’equip capitanejat per MeepleWizard, es presenta amb un lineup sense cares noves i amb la confiança d’haver estat el guanyador del campionat d’Europa. Si llegiu amb atenció el llistat veure que tenen un equip temible. Willkommen Deutschland!

La darrera inscripció que us presentem avui és la de França. Com podreu veure l’equip està molt renovat, tot i que presenta jugadors de prestigi reconegut com Viv-. Aquest any França està liderada per youtuber SirMadnessTV, qui amb la seva empenta ha fet possible tornar a reunir el combinat francès. Bienvenue France!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és France-ok.png

Avui també volem parlar de l’equip de Mèxic, que a banda d’estar en ple procés per acabar de confeccionar el seu equip pel WTCOC, s’ha proclamat campió de la Copa Amèrica. Aquest triomf legitima a l’equip asteca com a un dels quatre caps de sèrie del sorteig de grups del WTCOC. Muchas felicidades México!

Imatge de Carcassonne Brasil

Segur que tots els que heu arribat fins aquí us estareu preguntant: tenim al campió d’Amèrica i al d’Europa en una mateixa notícia. Serà possible que es jugui una copa intercontinental? Temps al temps! Seguirem informant.