Òscar Méndez es fa amb la darrera plaça de l’equip català pel WTCOC

Dimecres passat es va disputar la darrera jornada dels Trials per determinar els integrants de l’equip que representarà a Catalunya a l’edició d’enguany del Carcassonne World Team Online Championship.

Així, Òscar Méndez, Dani Angelats i Jordi Carlos van disputar un triangular entre ells a l’haver acabat empatats a la segona jornada dels Trials.

La primera partida la van jugar en Jordi i el Dani, ambdós membres de l’equip català al darrer europeu. El resultat va ser favorable al Dani, que es va imposar per 93 a 79. D’aquesta manera el gironí es trobava a un únic pas d’obtenir el darrer passi per la selecció, per fer-ho però havia de batre al badaloní Òscar Méndez, un jugador experimentat i amb moltes finals a l’esquena. La partida va ser dura i disputada, i la capacitat de sumar en diversos fronts de Méndez va generar més redits que una ciutat no acabada d’Angelats, qui no va tenir el factor sort al seu costat a l’hora de tancar-la. Al final, 85 a 67 a favor Méndez.

Arribats a aquest punt la situació era clara: si l’Òscar guanyava la darrera partida la plaça seria per ell, en cas de fer-ho en Jordi, es produiria un nou empat entre tots tres i caldria jugar una nova jornada. Finalment Méndez va aprofitar les seves opcions de classificació guanyant de manera contundent; +30 punts a favor seu deixaven clar que havia vingut a per totes, deixant sentenciat el triangular i adjudicant-se per drets propis la darrera plaça de la selecció.

Des de Carcassonne.cat volem felicitar els/les deu jugadors/es que han obtingut plaça, al mateix temps que agraïm la participació de tothom que es va inscriure als Trials.