Repesca d’Experts: una plaça en joc pel mundial!

Dimecres a les 19:30 es jugarà el triangular que decidirà (o no) la darrera plaça per a l’equip català.

Tot i que en un primer moment la ronda de desempat es va planificar pel dia 20 de febrer, aquesta es jugarà demà dimecres un cop els 3 participants han acordat fer-ho abans. Així, Random 2111, Senglar i Omendiez, es veuran les cares a partir de les 19:30 a la BGA.

El format per decidir qui serà el desè component de la selecció catalana al WTCOC s’ha adaptat donada la situació. D’aquesta manera els tres jugadors s’enfrontaran entre ells fins que un d’ells aconsegueixi guanyar 2 de les 3 partides en joc. Això vol dir que si demà cadascun d’ells guanya una partida, caldrà buscar una nova data on tots tres es tornaran a enfrontar.

L’emoció està garantida, per això us convidem a que entreu al web www.boardgamearena.com a partir de les 19:30 per veure en acció al Dani Angelats, l’Òscar Mèndez i al Jordi Carlos Babot.

Molta sort a tots tres!