Ja coneixem nou jugadors de l’equip català pel mundial

Dissabte es va jugar la segona fase del procés classificatori per participar al mundial amb l’equip de Catalunya. 14 jugadors, 8 places en joc, 7 rondes amb sistema suís, i festival de garrotades. Podem afirmar, sense por d’equivocar-nos, que va ser un torneig de molt alt nivell; qualsevol combinació de jugadors que s’hagués classificat hagués constituït un equip molt competent.

Als dos jugadors que ja tenien plaça, en Pere Vives i en David Bourdois, s’hi va sumar en Samu Arroyo, que va començar amb un impecable 5 de 5 (no ho va rematar a les dues darreres). Amb 5 de 7, s’hi va generar un aplec que una mica més i incompleix les restriccions del Procicat (a més d’en Samu, en Manel Moya, en Dani Garcia, la Núria Casanova i en Joan-Pol Argenter). També es van classificar, amb 4 punts, l’Enric Rodriguez i l’Eduard Llorca, que va protagonitzar una remuntada espectacular. A tots ells, la més sincera enhorabona, i els desitgem molta sort i encert de cares al mundial. A en Manel, la Núria, en Joan-Pol i l’Enric, a més, els hi donem la benvinguda a l’equip!

Si heu comptat, (o si simplement heu llegit el titular), us haureu adonat que hem esmentat nou noms. I a l’equip hi caben deu jugadors. La darrera plaça se la disputaran, en format de lligueta, en Dani Angelats, en Jordi Carlos i l’Óscar Mendez, que van empatar amb 3 punts.

Així va quedar la classificació de la segona jornada dels Trials

Ens despedim desitjant molta sort als tres implicats en la repesca, i donant les gràcies a tots els que heu participat en aquest procés, hagueu tingut més o menys sort. Com deia aquell bon home: “comunitat catalana de jugadors de Carcassonne, sou molt bona gent!”