Catalunya vs. Brasil – Premi i test alhora-

Dissabte 23 es veuran les cares per segona vegada, aquest cop en un enfrontament amistós, una selecció de jugadors del Brasil contra els finalistes de la Copa Catalana de Carcassonne.

Després de la clara victòria de la selecció Catalana sobre la del Brasil (4-1) al passat mundial per equips 2020 , demà es tornaran a veure les cares (o millor dit els meeples) els jugadors dels dos països en un enfrontament amistós a la plataforma Boardgamearena a partir de les 21:30 h.

L’enfrontament que servirà perquè els dos equips vagin agafant la forma de cara al proper WTCOC que s’ha de celebrar l’abril d’aquest any, comptarà amb cares noves als dos equips; fet que demostra que ambdues seleccions tenen una pedrera de jugadors i jugadores que poden entrar a formar part dels seus equips definitius de cara al mundial.

Recordar que els membres del combinat català són els flamants finalistes de la primera edició de La Copa Catalana de Carcassonne, el gruix de la qual es va celebrar a finals de 2020 i va concloure el passat 16 de gener, dia de la gran final.

L’aspecte més destacable d’aquest enfrontament serà que es disputarà amb 6 jugadors/es per bàndol, de manera que hi haurà un duel més dels que s’acostumen a fer en aquest tipus de cites internacionals.

A l’equip català destacar el debut amb la selecció de Carolina GarciaCharoling– (guanyadora de La Copa) i Juan Carlos RuanoFistandtilus– (guanyador de la tercera jornada classificatòria de La Copa).

Des de Carcassonne.cat desitgem molta sort als dos equips i agraïm a Melvin Quaresma el disseny de les dues imatges que il·lustren aquest enfrontament.