La Carol García es proclama campiona de la Copa Catalana 2020

Sí, ho sabem, hem inaugurat el 2021. Però el gruix d’aquesta competició es va disputar l’any passat. I de passada, deixem la porta oberta a fer una Copa Catalana 2021.

Dissabte passat es va jugar la final de la Copa. La Carol va quedar-ne campiona en guanyar quatre de les cinc partides. Enhorabona! També amb quatre punts, el sots-campió va ser en Dani Angelats. La diferència de punts apostoflant que va aconseguir la santvicentina a les seves partides va ser decisiva (+118, i no pas contra oponents que van aprendre a jugar ahir). Va completar el podi en Samu Arroyo amb 3 punts. Tots tres van mantenir opcions fins la darrera ronda, en què la Carol va atropellar en Samu per 130 a 91 (aquesta diferència de punts podem considerar-la com un agreujant d’acarnissament).

La Carol amb el premi… del campionat d’Espanya. Què esperàveu? La copa és un torneig online!

En Jordi Carlos va acabar quart amb 2 punts, en David Bourdois cinquè amb un i mig, i en Juan Carlos Ruano sisè amb mig. Els no guanyadors de la final de dissabte serien campions de les categories sots-30, jugadors amb ulleres, cabrilencs, calbs i comptables, respectivament. Una llàstima que l’organització no especifiqués premis per aquestes categories! Fonts properes als jugadors (no podem revelar-ne el nom) ens han confirmat que tot i així, els ha fet molta il·lusió.

Tant si heu gaudit la copa com si no l’heu jugat per diversos motius (però esteu llegint aquestes ratlles), aprofitem per animar-vos a apuntar-vos a properes activitats que anem muntant. La més imminent és el procés per formar part de l’equip català al mundial online (enllaç). No us encanteu, teniu fins dimecres 20 per apuntar-vos-hi!