Japó fulmina Catalunya !!

Després de la gran victòria assolida diumenge 22 de març del 2020 l’equip català cau clarament contra el Japó.

Els nostres amics japonesos volien una 2a ronda per poder treure’s l’espina de la derrota. L’honor japonès és ferm i no volien passar l’oportunitat de restablir-lo després de la derrota amb Catalunya.

El format del torneig és l’habitual en aquests enfrontaments, 5 jugadors de cada equip, ordenats per les seves fites i rànquing a la BGA, juguen els enfrontaments del 1r al 5è, fent partides al millor de 3. Donant un punt a l’equip, el jugador que guanya el seu enfrontament.

No hi va haver color, el Japó convençut de la seva superioritat va sortir a demostrar-ho des de l’inici, i bé que ho va fer, escombrant amb un 5-0 global a Catalunya. Sense pietat van aconseguir un total de 10-2 en les partides.

La partida entre els dos números 1, Pinder i Toni Soler, va estar marcada per l’esforç de Soler lluitant fort a cadascuna de les partides, Però Pinder és massa Pinder, per alguna raó està al capdamunt de la BGA. Toni encara va aconseguir guanyar una partida posant l’empat al marcador, però Pinder no va fallar a l’última, guanyant per 2-1.

1r – pinder_tron – 101
2n – tonisoler – 90

1r – tonisoler – 84
2n – pinder_tron – 64

1r – pinder_tron – 104
2n – tonisoler – 83

Falta de sort la que va tenir Samuel Arroyo (Casumeeple) amb snow_island, ambdues partides molt ajustades, on el factor lloseta va ser determinant en les últimes jugades de cada partida, i sobretot en una d’elles on snow_island va acaparar tots els monestirs. 2-0 per Japó que ja tenia a tocar la victòria.

1r – snow_island – 97
2n – Casumeeple – 94

1r – snow_island – 117
2n – Casumeeple – 113

Molt lluitades les partides de l’Eduard Llorca (Duart), en l’enfrontament que podia evitar la desfeta total de Catalunya i que més opcions tenia de sumar un punt. Al final kakky_kcj es va imposar justament per 2-1. En l’ordre d’acabament de les partides era la que sentenciava el resultat de 5-0 pel Japó.

1r – kakky_kcj – 94
2n – Duart – 81

1r – Duart – 107
2n – kakky_kcj – 78

1r – kakky_kcj – 113
2n – Duart – 100

Debutava Dani Angelats (senglar) en aquest format de competició i ho va fer força bé, tot i el 2-0 final. Partides prou treballades i ajustades on es va fer valer l’experiència del seu contrincant dshocker. 3-0 pel Japó que s’assegurava la victòria a l’enfrontament.

1r – dshocker – 129
2n – senglar – 97

1r – dshocker – 106
2n – senglar – 94

Miquel Jornet (Max Ballesteros) probablement el sotscampió d’Espanya més longeu de la història (2019-2021), va patir, i diem patir, dues partides ben treballades que no van donar fruit. El campió del món del 2018, progressive_topline, va estar a l’altura de tots els intents per dominar el taulell d’en Miquel. Quan tens un rival així, a banda de patir, només queda estar satisfet per l’esforç i felicitar el rival. El 4-0 ja s’imposava al marcador.

1r – progressive_topline – 108
2n – Max Ballesteros – 103

1r – progressive_topline – 120
2n – Max Ballesteros – 112

Cal felicitar el Japó per la seva gran victòria, on han demostrat que són, segurament, la 1a potència mundial del Carcassonne. Han jugat amb decisió i fermesa, i no han dubtat mai, sobretot amb respecte i honor, que són els millors. Felicitats companys!

Feu un comentari