Actualitat Carcassonne.cat

Volem començar l’any 2020 fent una mica de balanç de les darreres notícies vinculades al nostre col·lectiu.

Nou web:

A principis d’aquest any s’ha posat en marxa el nou web de carcassonne.cat, en el que a poc a poc anirem recuperant tot el material que vam publicar a l’antic. Al mateix temps estem treballant per activar totes les funcionalitats que anteriorment teníem en marxa. Esperem tenir-ho tot enllestit molt aviat.

La Lliga 2019:

Un cop acabades les 4 jornades de la primera edició de La Lliga en Toni Soler s’ha proclamat com el guanyador, amb una regularitat que l’ha portat a obtenir una puntuació final de 29,51 punts. Recordar que cada partida guanyada sumava 1 punt al marcador del guanyador al qual s’hi afegia el diferencial de punts assolits a cadascuna d’aquestes partides com a decimals. El podi el completen Miquel Jornet amb 28,82 punts i David Bourdois amb 27,61.

La lliga 2020:

Fins al pròxim dia 1 de febrer estaran obertes les preinscripcions a la segona edició de La Lliga. En aquesta ocasió s’ha ampliat preventivament el nombre de jornades possibles fins a 5, per intentar encabir a la màxima gent possible dins del campionat. Així, si la xifra de participants no passa de 30, s’optarà per jugar totes les partides en 4 jornades.

Les preinscripcions es poden fer en aquest mateix web a la pestanya “Preinscripció 2020”

Cartell de preinscripció de La Lliga 2020

2 comentaris a “Actualitat Carcassonne.cat”

 1. Long time reader, first time commenter — so, thought I’d drop
  a comment.. — and at the same time ask for a favor.

  Your wordpress site is very simplistic – hope you don’t mind me asking
  what theme you’re using? (and don’t mind if I steal it?
  :P)

  I just launched my small businesses site –also built in wordpress like
  yours– but the theme slows (!) the site down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it by searching for “royal cbd” on Google (would appreciate any feedback)

  Keep up the good work– and take care of yourself during the coronavirus scare!

  ~Justin

  Respon

Deixa un comentari