Lliga 2023-2024: inscripcions obertes!

Torna una nova edició de la Lliga Catalana de Carcassonne, aquest cop en format comprimit: dos dies a jornada completa!

Com els anys anteriors, serà en un torneig round robin, és a dir, tothom jugarà contra tothom. Ara bé, enguany tindrà lloc en només dos dies: el 19 de novembre de 2023 i el 14 de gener de 2024, en jornades de matí i tarda (evidentment, amb dinar pel mig!). La primera jornada se celebrarà a Gavà, per gentilesa de Trenca’t la Closca, i la segona a Llagostera, amb la col·laboració de Meeple Llagostera. I com sempre, comptarem amb el suport de Devir.

Els motius d’aquest canvi de format són diversos. A part de no voler saturar l’agenda carcassonnera, un dels més rellevants és que enguany es donaran vuit places directes per a la final del Campionat de Catalunya de Carcassonne 2024, que tindrà lloc al Festival de Jocs del Pirineu. Tot i que encara no hi ha dates oficials fixades, aquest esdeveniment sol tenir lloc a principis primavera, per això cal estar preparats!

Per saber més detalls de la Lliga 2023-2024, consulteu les bases senceres.

Les inscripcions estaran obertes del 12 d’octubre al 15 de novembre, però no badeu! Enguany la participació està limitada a 22 places i, en cas d’excedir el nombre d’inscrits, s’ocuparan per rigorós ordre d’inscripció.

Així que ja ho sabeu, si teniu disponibilitat i ganes de passar dues jornades immersos en el món dels meeples, apunteu-vos-hi!