Resultats dels trials per al WTCOC 2023

El passat 5 de març es van celebrar, tal com estava planificat, els trials per saber qui completaria l’equip català que ens representarà al proper WTCOC 2023.

A les 10 del matí ja era tot a punt per començar. La concentració era màxima i els nervis es podien sentir a cada lloseta que apareixia a pantalla. Però això no va restar el bon ambient que es respirava en acabar cada partida i el respecte entre rivals.

El torneig en format suís a la BGA va anar creuant durant 8 partides cadascun dels 9 participants i això va fer que en alguna ocasió es repetís algun enfrontament. Va ser el cas, per exemple, del Samuel Arroyo i la Isabella Delcorso, que es van repartir victòries, igual que en Jordi Carlos i l’Alberto Martínez.

Les victòries s’anaven repartint, demostrant el gran nivell de tots els carcassonners. Es pot veure en els resultats d’algunes partides ben ajustades, entre la Míriam López i en Samuel (103 a 102), la Carolina García i la Isabel Carlos (85 a 84), en Jordi Carlos i la Isabel (un altre cop va perdre per un punt 89 a 88) o la Isabella i la Carol (104 a 100).

Altres partides van ser molt disputades i no es van definir fins al final, com la d’en Santi Fradera i en Carles Escofet (79 a 65) o la primera entre l’Alberto i en Jordi (103 a 99).

En definitiva, tenim molt bons jugadors per anar representant la selecció durant els propers anys.

Donem l’enhorabona a tots els participants i desitgem molta sort als nous components de l’equip català per al WTCOC 2023:

Alberto Martínez

Isabella Delcorso

Jordi Carlos

Samuel Arroyo

Santi Fradera

Ara toca treballar sota la direcció del capità, en Dani Angelats, per mirar de tornar a fer un bon paper al mundial.

Gràcies a tots els participants i organitzadors!!!!!