La Lliga Catalana creix en recolzament internacional

Avui dia 31 d’octubre és el darrer dia per inscriure’s a la tercera edició de La Lliga Catalana de Carcassonne i estem molt contents d’anunciar un nou suport al nostre campionat amb més tradició.

Així, us fem saber que Carcassonne Central, la comunitat internacional més gran de fans de Carcassonne, capitanejada per Dan Chard, ha volgut aportar el seu gra de sorra a fer que el retorn de La Lliga Catalana sigui més especial.

En aquest sentit, Carcassonne Central ens ha fet arribar un lot amb diverses unitats de la lloseta commemorativa solidària que Hans Im Glück va posar a la venda a la fira d’Essen per recaptar fons per a Ucraïna. D’aquesta manera, tots els participants de la competició podran optar a aconseguir-ne una en el transcurs d’aquesta.

Ja fa temps que l’amistat entre Carcassonne.cat i Carcassonne Central es va gestar. De fet, un dels nostres membres més antics, en Samuel Arroyo, és un apassionat vinculat a l’activitat de divulgació, creació i col·leccionisme que es genera des d’aquesta entitat mitjançant el seu espai web. En paral·lel, en Dan Chard, líder del projecte, ha participat en diverses ocasions en la presentació dels streamings del WTCOC, creat per Carcassonne.cat. I no ens podem oblidar d’Hèctor Madrona, qui a banda de ser membre de Carcassonne Spain, és un dels membres més actius de Carcassonne Central i també un bon amic nostre.

Així doncs, recordeu que us queden poques hores per apuntar-vos a La Lliga i que si ho feu, tindreu la possibilitat de fer-vos amb aquesta lloseta tan especial que molt aviat serà peça de col·leccionisme.

Feu un comentari