Stormtrooper con Docmatil campions del III torneig per parelles

Fins a 30 jugadors (15 parelles) ens vam aplegar diumenge 29 de maig a la fira JugarXJugar de Granollers per disputar el tercer campionat per parelles. Ja comença a ser un clàssic al nostre calendari, tot i que ens hem vist obligats a suspendre’l els darrers dos anys. Per la majoria va ser el retrobament després de tot aquest temps tan complicat. Després d’una bona colla d’abraçades i encaixades de mans, ens vam asseure a jugar.

Tots els equips (excepte els que els hi va tocar descansar una ronda) van disputar quatre partides. La fase prèvia va estar dominada pels Montserratins (Núria Casanovas i Eduard Llorca), que van guanyar totes quatre partides. També es van classificar per a semifinals els OWL (David Tercero i Sofía Maraña), els Stormtrooper con Docmatil (Dani García i Samu Arroyo) i els Carquiteam (Míriam López i Joel Gili), tots ells amb tres victòries. També amb tres punts hi van quedar els Tunantes, però amb pitjor desempat.

A la primera semifinal, els Montserratins es van imposar de manera ajustada al Carquiteam. En qualsevol cas, ens ve de gust felicitar el bon paper de mare i fill que debutaven en torneig presencial! La segona semifinal va estar molt condicionada per una ciutat gegant que es va tancar amb en David, en Dani i en Samu, i va deixar ben poques opcions als OWL.

La final es va jugar amb unes peces més grans del comú (cortesia del mateix Samu), amb dues taules i amb els jugadors drets. Una ciutat i una granja compartida pels Stormtrooper con Docmatil va deixar sense opció els Montserratins. Enhorabona, Dani i Samu!