Amistós Catalunya-Espanya

Tot i que les seleccions d’Espanya i Catalunya han participat en les dues edicions del mundial i l’europeu de Carcassonne per equips que s’han celebrat fins ara, mai no han coincidit al mateix grup ni s’han trobat als encreuaments.

Finalment, tots dos col·lectius han decidit que ja anava sent hora de posar-hi remei: si no era en competició oficial, seria en un amistós. Així doncs, dissabte 5 de març a les 18 h, a la plataforma BGA, tindrà lloc un enfrontament inèdit, en què cinc representants de cada equip desplegaran els respectius meeples sobre el terreny de joc.

Si bé en les competicions oficials en línia que s’han disputat fins ara la selecció catalana ha acabat més ben posicionada en la classificació, aquests últims temps la comunitat espanyola ha anat creixent cada vegada més, alhora que el nivell global dels jugadors en l’1 vs. 1 també ha pujat notablement.

Ara, més enllà que el bon joc està pràcticament garantit, com en tot enfrontament amistós el resultat no és el més important: l’objectiu és gaudir del bon ambient i crear encara més vincles. Perquè com és d’esperar, la relació entre els jugadors de totes dues comunitats fa anys que existeix.

Al món virtual la interacció és constant. Al món físic, més escassa per la distància, però es podria arribar a donar el cas que alguns dels convocats hagin coincidit algun cop al mateix espai: abans de la pandèmia, molts catalans es desplaçaven a Madrid, juntament amb jugadors de tot l’Estat, per disputar la final del campionat individual de Carcassonne d’Espanya, on es decidia el representant per a la final mundial que té lloc cada any a Essen.

A Carcassonne.cat estem molt contents de poder celebrar aquesta trobada i us convidem a seguir-la en directe dissabte!