Camí de la selecció

La inscripció als trials de la selecció catalana de Carcassonne es tanca amb 14 participants.

En Juan Carlos Ruano i la Míriam López es van estrenar amb el combinat català tot just començar l’any en l’amistós que Catalunya va jugar contra el Brasil, i tots dos van guanyar els respectius duels. La resta de jugadors han format part de la selecció en alguna de les competicions oficials en línia del 2020 o el 2021 (europeu o mundial per equips); per tant, passi qui passi, tindrem un equip competitiu, amb jugadors experimentats i majoritàriament amb nivell d’expert a la plataforma BGA.

Recordem que els trials tindran lloc els dissabtes 12 i 26 de febrer a partir de les 10 del matí a la BGA. Tal com s’havia establert a les bases, tenint en compte el nombre d’inscrits es farà un torneig en format round robin (tots contra tots), i entraran a l’equip els nou jugadors que, en acabar el segon dia, quedin més ben classificats. Us convidem a seguir el procés de selecció en directe i a gaudir d’unes partides que, de ben segur, tindran nivell!!!