De fet, onze, si hi comptem el de l’incombustible David Tercero en el seu rol de capità. Va ser el mateix David qui es va encarregar de fer la selecció de vuit dels jugadors (en funció de resultats històrics i d’altres de més recents). Aquestes vuit places han estat ocupades per en Dani Garcia (danisvh), la Núria Casanovas (Pronom feble), en Joan-Pol Argenter (VisitorQ), en Manel Moya (manel_m_l), l’Óscar Méndez (omendiez), en Samu Arroyo (Casumlolla), en Dani Angelats (senglar) i en Pere Vives (fisherman7a).

A aquests vuit noms se n’hi havien de sumar dos més, que es van decidir dissabte en un torneig classificatori. Es va disputar en format suís a 7 rondes a través de la plataforma BGA. Fins a 12 forts jugadors es van aplegar per intentar aconseguir una de les places lliures. Alguns dels participants, molt habituals al “mundillo” (Carol García, Juan Carlos Ruano, Siddharta Navarro, Santi Fradera…), i d’altres, segurament menys coneguts per molts però igualment perillosos (Eduard Cornet, Lluc Serrat, Sergi Forcada…).

Els més encertats van ser en Santi Fradera (Freddywolf75) i la Carol García (Charoling), que va haver de remar molt a contracorrent després de perdre dues de les tres primeres partides. Ens ve de gust destacar el paper de l’Eduard Cornet (Pandemias86), que va tenir opcions de classificar-se, literalment, fins la darrera lloseta.

Ens queda felicitar els dos classificats, i agrair-vos a tots els que hi vau participar (alhora que animar-vos per a properes competicions). I finalment, desitgem molta sort i encert als deu afortunats!

2 comentaris a “”

  • Hola Carles. Normalment es juga online a la BGA (https://boardgamearena.com), et fas un usuari i pots jugar amb gent de tot el món al Carcassonne i molts altres jocs.
   Si vols, ens pots seguir al nostre web, i aviat tornaran a haver-hi tornejos en format físic.
   Pots escriure’ns a carcassonnecat@gmail.com sempre que necessitis informació.
   Gràcies per contactar-nos.

   Respon

Feu un comentari