Segona jornada de copa

Avui dissabte s’ha disputat la segona jornada de la copa catalana. 22 jugadors ens hem reunit a virtualment i hem compartit un matí de Carcassonne i Discord.

El més encertat ha estat en Samu Arroyo, que ha aconseguit el ple de victòries. D’aquesta manera, aconsegueix el bitllet per jugar la final de gener. Amb 4 de 5 hi han quedat en Jordi Carlos, en Dani Angelats i l’Òscar Massabé. Un grup molt nodrit de jugadors amb 3 punts, dels quals els més ben parats en els desempats han aconseguit punts de torneig: la Hridayam Martínez, en Jordi Bigas (sorpresa? No pas pels habituals a terres gironines), en Carles García, la Carolina García…

Ja s’han revelat dos finalistes: en David Bourdois i en Samu Arroyo. Les altres quatre places es definiran d’aquí a 15 dies. Els més ben posicionats per aconseguir-ne una són la Hridayam Martínez (16 punts) i en Jordi Carlos (14). També amb bones opcions de classificar-se per punts: la Carol García (10), en Dani Angelats (9), l’Òscar Massabé (8), l’Óscar Méndez (7)… Això sí, no us oblideu que TOTS tenim opcions (qui guanyi la tercera jornada també es guanyarà la classificació). Entre els que tenen poques opcions per punts, una colla de jugadors han avalat reiteradament el seu verí amb excel·lents resultats: en Santi Fradera, en Dani García, l’Eduard Llorca…

El més important, hem disfrutat d’un matí gairebé sense incidències (us agrairíem que si, a última hora no podeu jugar, us esborréssiu del torneig), de molt bon nivell i millor ambient. Ens “veiem” d’aquí dues setmanes.

Feu un comentari