Èxit de participació a la primera jornada de la copa catalana

Dissabte es va disputar la primera jornada de copa. Fins a 26 jugadors van disputar aquest primer torneig (no patiu ningú es va saltar restriccions, va ser tot online).

En David Bourdois va fer valer la llei de l’Elo (treia vora 100 punts al segon jugador amb més puntuació) i es va imposar amb un impecable 5 de 5. D’aquesta manera, aconseguia un bitllet directe per la final de gener. El van acompanyar al podi la Hridayam Martínez, demostrant un molt bon estat de forma, i l’incombustible Óscar Méndez (no sabem si ell porta el compte de podis/finals que ha disputat durant la seva trajectòria carcassonniana). També amb 4 de 5 hi van quedar la Carolina García, en Samuel Arroyo i en Josep Carlos. Ens ve de gust destacar la bona actuació d’aquest darrer, que ha aprofitat aquest darrer any per millorar molt el nivell, i ja comença a obtenir-ne resultats.

Ressaltem també que el torneig ha servit com a porta d’entrada a diversos jugadors poc avesats a jugar online (no pas als tornejos de Carcassone). També destaquem l’alt nivell general: no van ser pocs els jugadors dels que coneixem un molt bon nivell que es van quedar embarrancats a la part mitjana-baixa de la taula. El que considerem que és una victòria col·lectiva és el bon ambient que hi va haver al discord durant tot el matí, i la disputa de l’esdeveniment sense incidències greus. Ens tornem a trobar el dia 28!

Deixa un comentari