Nou enfrontament Catalunya vs Japó i Mundial 2020

Aquest pròxim diumenge dia 26 se celebrarà un nou enfrontament amistós de Carcassonne entre Catalunya i el Japó, després que el nostre equip guanyés la primera edició.

Els jugadors de l’equip català seran: Toni Soler, Samuel Arroyo, Daniel Angelats, Eduard Llorca i Miquel Jornet. En aquesta ocasió David Bourdois i Pere Vives surten de l’equip de joc per entrar al de comentaristes, juntament amb David Tercero. Així, al mateix temps que es facin les partides, tots tres i tothom que ho vulgui, en faran una posada en comú a temps real a la plataforma Discord, al canal https://discord.gg/qrQ6AV.

L’enfrontament es durà a terme al web www.boardgamearena.com a partir de les 13 h i comptarà amb la participació de 5 jugadors de cada equip. La dinàmica del campionat serà la mateixa que en el primer enfrontament; cada equip ha atorgat un número de l’1 al 5 als seus jugadors, d’aquesta manera els mateixos números de cada equip jugaran entre ells al millor de 3 partides (si s’arriba a 2-0/0-2 no caldrà fer la tercera). Cadascun dels encreuaments donarà 1 punt al seu equip.

Aquest és l’enllaç del grup creat a la BGA amb tots els detalls de la competició https://boardgamearena.com/group?id=2889919

Mundial 2020

Segons ha fet públic el web https://carcassonne-meisterschaft.de s’ha suspès la 15a edició del campionat del món de Carcassonne, a causa de l’actual context generat pel Covid-19. Al mateix temps s’ha informat que l’any vinent tots els països participants podran portar dos representants.

Anunci oficial sobre el Mundial 2020

Feu un comentari