Daniel Angelats i Samuel Arroyo protagonistes de la darrera jornada de La Lliga Catalana 2022/23

El passat diumenge dia 21 es va celebrar la darrera jornada de la Lliga Catalana 2022/23 a l’emblemàtic Casino Llagosterenc de Llagostera.

Així, a les 10 h del matí, tots els participants que han mantingut el seu compromís amb la competició fins a la darrera jornada van començar a bellugar uns meeples que, segurament , poques vegades han gaudit d’espais tan històrics i amb tanta personalitat com el que ens va oferir l’associació Meeple Llagostera.

La jornada va transcórrer, com acostuma a ser habitual, amb molt bon ambient, concentració i molta diversió; al final de totes les rondes en Samuel Arroyo va acabar alçant-se amb la victòria de la jornada.

En paral·lel, diumenge també es decidia qui es proclamava campió de la competició, fita que va assolir en Daniel Angelats, seguit de molt a prop per la Núria Casanovas, l’Òscar Méndez i la Míriam López.

La jornada va acabar amb l’entrega de premis i llosetes commemoratives de La Lliga, dissenyades per Jonathan Arroyo. Aquest cop, s’ha actualitzat l’expansió de la primera edició de La Lliga, protagonitzada per la Sagrada Família, amb els nous elements de la construcció tot transformant-la en un monestir/antimonestir, segons es prefereixi en el moment de jugar la lloseta.

Des de Carcassonne.cat volem donar les gràcies a tothom que ha fet possible aquesta competició: Clubs, patrocinadors i jugadors/ores.