Obrim les inscripcions al Campionat de Catalunya 2023

Anunciem la celebració del proper Campionat de Catalunya de Carcassonne. Hi podrà participar tothom major de 10 anys, nascut o resident a Catalunya, i que durant el 2023 no jugui cap altre campionat nacional classificatori per al mundial d’Essen.

El campionat es disputarà a Sant Vicenç dels Horts en dues fases. La primera, oberta a tothom, serà el diumenge 18 de juny al Centre Cultural i Cívic Virgínia Amposta (carrer d’Antoni Mampel, 1-3). La fase final, només per als jugadors classificats, tindrà lloc el diumenge 16 de juliol al club Amatent, a l’Espai Jove La Capella (carrer d’Albacete, 2). Les partides començaran a les 9.30 h (us demanem ser-hi un quart d’hora abans) i la previsió és jugar al matí i a la tarda. Totes les partides seran de dos jugadors i amb quinze minuts per bàndol. En cas que un jugador excedeixi aquest temps, perdrà immediatament la partida.

El format de la primera fase dependrà del nombre d’inscrits: en cas de ser 12 o menys es farà un round-robin i en cas de ser 13 o més, un suís a nou rondes. Els quatre primers classificats, juntament amb els quatre primers de la Lliga Catalana (actualment en procés), aconseguiran el dret de jugar la fase final el 16 de juliol. El format de la fase final serà eliminatori. Cada eliminatòria serà al millor de tres partides. El guanyador de la fase final adquirirà el dret de representar Catalunya al mundial d’Essen.

Nota 1: si un jugador no està disposat a jugar el mundial d’Essen pel motiu que sigui, podrà jugar la primera fase però no la segona (la plaça se la quedaria el primer jugador no classificat).

Nota 2: qui ja tingui plaça per a la segona fase a través de la Lliga Catalana, no podrà jugar la primera fase.

Per apuntar-vos-hi, cal que ompliu el següent formulari abans del divendres 16 de juny. Ens hi veiem!