Santi Fradera: nou velocista del Carcassonne

La segona edició del Torneig Llampec de Carcassonne va tenir lloc ahir a Sant Vicenç dels Horts

A les 10 h del matí, els rellotges d’escacs estaven esperant ser clicats per marcar l’esprint dels jugadors: 5 minuts per cap havien de servir per fer tots els moviments i comptar punts, en unes partides que s’haurien de jugar, sobretot, per intuïció.

Però si els jugadors havien d’anar contra rellotge, dels meeples ja ni en parlem: en sa vida s’havien mogut tant com ahir!!! De fet, alguns van considerar que allò era sobreexplotació i van decidir fugar-se dels límits del terreny de joc… Per sort, els vam convèncer que tornessin, tot i que el camí en algun punt era terriblement difícil de seguir: fins a un parell de llosetes mal col·locades es van arribar a detectar, hahaha! I és que a aquestes velocitats, pot passar qualsevol cosa…

Bé, com us podeu imaginar, el matí va passar volant entre riures i recuperacions d’alè. Després de jugar tots contra tots, quatre esprinters van escapar-se del “pelotón”. Les llebres van ser el Dani Garcia i la Núria Casanovas, que cap al final van quedar-se enrere per deixar pas als dos finalistes: Santi Fradera i Daniel Angelats. El mallot verd joc gentilesa de Devir per al campió se’l va endur el Santi, que en cap moment es va veure afectat per la pressió del crono i va poder acabar la jornada amb una victòria ben merescuda.

La sensacions dels assistents aquest any van tornar a ser molt bones. Per tant, pronostiquem que l’any vinent hi haurà una tercera edició del torneig. Gràcies a tothom per haver vingut i fins la propera!!!