Team Force Day 2023: inscripcions obertes!

Estrenem l’any amb un torneig de Carcassonne per equips: el 15 de gener suma’t al Team Force Day i vine a jugar amb qui et vingui de gust!

Apuntar-te al gimnàs (i anar-hi), fer una dieta més sana, llegir més… Tot això depèn de tu. El nostre propòsit d’any nou és passar-nos-ho bé plegats, amb la família i els amics. Per això et proposem un torneig de Carcassonne on participar sol no és una opció: no es tracta només de jugar o competir, també es tracta de sumar forces, compartir, comentar, aprendre i riure acompanyats.

Com funciona? Equips de 4 jugadors s’aniran enfrontant entre si al llarg del torneig. En cada “partit” entre dos equips hi haurà tres partides simultànies: dues d’1 vs. 1 i una de 2 vs. 2.

Tots els equips tindran un full de ruta del torneig per saber contra quin equip jugaran els propers partits. Abans de l’enfrontament, cada equip haurà d’assignar jugadors a cada partida sense saber exactament qui serà el rival (sabran els components de l’equip contrari, però no en quines partides jugaran). No es podrà repetir parella a la partida de parelles fins que s’hagin esgotat totes les combinacions possibles.

D’aquesta manera, l’equip que resulti guanyador del partit (ja sigui per 2-1 o per 3-0) sumarà un punt a la classificació. Es tindran en compte els resultats de les partides guanyades o perdudes de cara a desempats, però el que té més pes a la classificació és el resultat global de l’equip.

Aquí trobaràs una explicació més detallada del funcionament del torneig.

Per participar-hi només necessites formar un equip de 4 persones, inscriure’t en aquest formulari abans del 14 de gener del 2023 i anar a l’Espai Jove Sant Andreu de la Barca (av. Constitució, 24) el 15 de gener a les 9 h del matí.

Després de Nadal i Reis… els regals continuen: hi haurà premis per a l’equip guanyador!