Catalunya acaba 3a del grup D i avança cap als creuaments del WTCOC

Un cop més Catalunya assoleix la classificació per les rondes eliminatòries del mundial per equips de Carcassonne, el WTCOC; l’equip ha quedat en tercera posició del grup D.

Durant els tres anys que Catalunya ha participat al WTCOC ha anat incorporant cares noves que, conjuntament amb les més veteranes, han aconseguit a cada edició el passi a la fase final de la competició.

Sense cap mena de dubte ens trobem davant d’un altre gran moment en la història de la nostra selecció. Passi el que passi a partir d’ara, estem i estarem molt orgulloses dels i les nostres representants.

Volem fer una menció especial a la tasca de la Núria Casanovas, que a banda de desenvolupar tasques organitzatives de la competició, també és jugadora i capitana de la selecció. A tu Núria i a tot l’equip, moltes felicitats!