Tot a punt per començar

El proper dilluns 14 és el primer dia en què es poden començar a disputar matxos del campionat europeu. Hi participaran un total de 14 equips, coincidint amb el nombre d’equips europeus que van participar al mundial, això sí, amb dues incorporacions: Grècia i República Txeca. Ens ve de gust explicar-vos que si bé la majoria d’equips han decidit tornar-s’hi a inscriure, també ho han fet una part molt important de jugadors.

Quant a l’equip català, repetim una part important del bloc que va disputar el mundial (defdean, fisherman7a, miqueljornetcat, duart, casumeeple i senglar). Ens hem reforçat durant el mercat d’estiu; hem incorporat a l’equip un dels pares de Carcassonne.cat (en part culpable que estiguem a punt de començar l’Europeu), molt conegut a terres catalanes… i madrilenyes… i fins i tot a Essen. Exacte, en Dani Garcia (danisvh). També hem reforçat l’equip amb dos jugadors que durant els darrers temps han demostrat estar molt en forma: en Santi Fradera (freddywolf75) i en Jordi Carlos (random2111). Finalment, tanquem l’alineació amb en David Tercero (Davidet), que actuarà com a capità de l’equip.

Durant les properes set setmanes disputarem la fase de grups, on ens enfrontarem a sis temibles equips: ja sabem de quin peu calcen Alemanya i Romania, contra Hongria ens en vam sortir però ens ho van posar molt complicat, Polònia va arribar a quarts per algun motiu, i estem segurs les debutants Grècia i República Txeca seran rivals complicadíssims. El matx inaugural serà contra Grècia, amb la sort i la desgràcia que comporta enfrontar-se a un bicampió del món.

Podeu recuperar el sorteig al següent enllaç.

Desitgem molta sort a tots quan s’alcin les espases, i sobretot, que tornem a disfrutar de l’experiència tots plegats.